Bus

O nama

Prijevoznički obrt "Autoprijevoz Puškarić" osnovan je 1989. godine i radi neprekidno do današnjih dana. Obrt nije prekidao sa radom niti za vrijeme Domovinskog rata, niti je ikada bio u blokadi. U početku je obrt bio specijaliziran za teretni prijevoz i tako je bilo do 2007. godine, kada je obrt proširen na prijevoz putnika. Specijalizirali smo se za prijevoz kombijima i mini-busevima, kako u zemlji tako i inozemstvu. Posjedujemo sve dozvole i licence koje propisane zakonom. Koristite usluge "Autoprijevoza Puškarić" i uvjerite se da "S nama ništa nije daleko".

„Autoprijevoz Puškarić“ iz Ivankova nudi vam prijevoz turističkim autobusima visoke kategorije.

Obiteljski smo obrt iz srca Slavonije te posjedujemo vozila svih kategorija: 49, 34, 20, 19 i 8 sjedala. Tu su i osobna vozila za brze prijevoze do 4 putnika.

Sva su naša vozila klimatizirana i turistički opremljena te posjedujemo sve zakonske dozvole i licence za putovanja u zemlji i inozemstvu.

Poslovna i obiteljska putovanja, seminari, školske eksurzije, izleti, svadbe, prijevozi udruga i sportskih kolektiva te sve ostale prigode dobra su prilika da nam ukažete svoje povjerenje. Ljubazni i iskusni vozači te sigurna i udobna vozila razlog su da uvijek koristite „Autoporijevoz Puškarić“ iz Ivankova.

Za sva putovanja i informacije dostupni smo na:

098 269 517
032 377 326 

S nama ništa nije daleko.
Autoprijevoz Puškarić